העלו קובץ קורות חיים:
ואנו נחבר אותך למשרות חמות בסטארטאפים שמפתחים את העתיד

הקורונה כמאיץ דיגיטלי

יום רביעי 22 אפריל 2020

איך יראה היום שאחרי הקורונה?

בזמן שאנו בהתמודדות עם השלכות המשבר שכלל צמצום פעילות, צמצום כ"א, קשיי נזילות והתמודדות לא מוכרת עם ספקים ורשויות. איך נפתור אתגרים חדשים בזמנים של חוסר ודאות?

**מאמר מאת גלעד רבינוביץ

המציאות החדשה הציבה לפתחינו אתגרים אשר כופים על כל ארגון לפעול, ומהר. הרצון לשמור על המשך הפעילות דחף אותנו לאמץ וליישם טכנולוגיות שרק אתמול חשבנו שאולי עוד מוקדם להשתמש בהן, שהן אינן בשלות די, שהארגון אינו מוכן, שזה יקר מדי ועוד שלל טיעונים / תירוצים.

כל מי שבקיא ביישום מערכות מידע וטכנולוגיות חדשות בארגון, יודע שהדבר נעשה על בסיס מתודולוגיה ונהלים המשלבים תוכנית סדורה הכוללת תכנון, יישום של פיילוט, הטמעה בפועל והגדרת קריטריונים להצלחה ולבקרה, הכוללים שמירה על דרכי נסיגה למקרה שהיישום החדש יקרוס. "בזכות" הקורונה אנו חווים קיצור משמעותי בשלב הפיילוט, ולעתים מימוש מידי ואף קפיצה ישירה לייצור Production .

לכתבה המלאה היכנסו >

**גלעד רבינוביץ הינו מנכ"ל קבוצת SQLink, ספקית פתרונות ושירותים במגוון עולמות הטכנולוגיה

support@sqlink.com ר"ג: 03-6111444, ירושלים: 03-6111480 03-7525777 סניף רמת גן: רחוב מנחם בגין 11, מגדל רוגובין-תדהר סניף ירושלים: עם ועולמו 3, גבעת שאול, קומה 2 מנחם בגין 11 , רמת גן , מגדל רוגובין – תדהר, תא דואר: 20, מיקוד: 52681
שלח קו"ח ותתחיל לקבל הצעות עבודה בדיסקרטיות