קובץ אינו תקין או גדול מדי
ואנו נחבר אותך למשרות חמות בסטארטאפים שמפתחים את העתיד

לשכת המסחר החליטה: מנהלים את הדיגיטל בתבונה

יום שלישי 01 יולי 2014

ברכות לחברת הבת תבונה: החברה נבחרה על ידי לשכת המסחר תל אביב והמרכז להקים ולנהל עבורה את מערך הנכסים הדיגיטליים שלה.

על פי שיתוף הפעולה שנרקם בין לשכת המסחר לחברת תבונה, תקים תבונה ותנהל עבור לשכת המסחר קשת רחבה של נכסים דיגיטליים, ואלו יסונכרנו ביניהם ויהוו פתרון דיגיטלי הוליסטי ומקיף. בין השאר יוקמו אתר אינטרנט חדשני ואתר למובייל, יושם דגש על רשתות חברתיות רלוונטיות, יפותחו אפליקציות סלולריות לשימושם של חברי הלשכה ועוד.

כמו כן, בתוך לשכת המסחר תוקם חטיבת ניו-מדיה ייעודית, וזו תנוהל על ידי נציגים של הלשכה. הנציגים יוכשרו לתפקיד על ידי מחלקת ההדרכה של חברת תבונה, והם יהוו הגורם המקצועי המוסמך בתוך הלשכה.

בסוף חודש יוני, לאחר חודשים ארוכים של אפיון צרכים והגדרת יעדים, נחתם ההסכם על ידי עו"ד אוריאל לין, נשיא לשכת המסחר תל אביב והמרכז ואיגוד לשכות המסחר, ועל ידי תמיר גורן, מנכ"ל קבוצת SQLINK.

רותם רוגובסקי, סמנכ"ל ומנהל חטיבת ניו-מדיה בחברת תבונה, בירך על שיתוף הפעולה ועל הפרויקט החדש: "אני מודה ללשכת המסחר ולעו"ד לין על בחירתם בחברת תבונה לביצוע הפרויקט. קיבלנו משימה מורכבת, מאתגרת וחשובה במיוחד, ובסיומה צפויה לשכת המסחר לשנות את פניה ולשדרג את הנראות הדיגיטלית שלה, את תפיסת העבודה שלה ואת היכולות השיווקיות והשירותיות שלה".

support@sqlink.com ר"ג: 03-6111444, ירושלים: 03-6111480 03-7525777 סניף רמת גן: רחוב מנחם בגין 11, מגדל רוגובין-תדהר סניף ירושלים: עם ועולמו 3, גבעת שאול, קומה 2 מנחם בגין 11 , רמת גן , מגדל רוגובין – תדהר, תא דואר: 20, מיקוד: 52681
שלח קו"ח ותתחיל לקבל הצעות עבודה בדיסקרטיות
קובץ אינו תקין או גדול מדי