בלוגים

הטכנולוגיה חיה ובועטת, אך לא רק... גם האנשים המובילים אותה- אלה שעומדים בחוד החנית של עולם החדשנות. מידי פעם הם מצוטטים לאחר שהצהירו הצהרה כלשהי, הביעו דעה או שניסו לחזות את העתיד.

כמו ב-6 השנים האחרונות, גם השנה מוציא אתר Stack Overflow סקר המגלה למפתחים מידע שלא בטוח שהם יודעים על עצמם. השנה, מסתבר, בוצע הסקר הנרחב ביותר אי פעם מבחינת כמות נסקרים. ...

קובץ אינו תקין

סרטון הראיונות השרוט שלנו - אחד משישה קמפיינים מובילים בעולם

יום שלישי 30 דצמבר 2014

כשכותבים עלינו זה משמח אותנו במיוחד: סרטון הראיונות השרוט שלנו נבחר לאחד מששת  הקמפיינים לגיוס עובדים הכי מוצלחים והכי יצירתיים בשנת 2014. מדובר בסרטון שהפיקה עבורנו חברת הבת תבונה בשיתוף חברת האנימציה שרוטונים, ומטרתו הייתה להציג בצורה קלילה את חוויית הראיונות של מועמדים ולהזמין אותם להיעזר בשירותינו.

את הדירוג ערך אתר האינטרנט של AllJobs, ואנו הנציגים הישראליים היחידים בו. לצד הסרטון מצוינים חמישה קמפיינים מבריקים נוספים מרחבי העולם, כולל קמפיין הגיוס של ענקית הריהוט השבדית איקאה.

על הסרטון שהפקנו נכתב: "חברת SQLINK, אשר מתמחה בפתרונות מחשוב ו-IT, שיתפה פעולה עם חבורת שרוטונים, שיצרו סרטון מצחיק ומדויק בו מוצג ראיון עבודה שרוט במיוחד, עם כל הקלישאות והמחשבות שעוברות בראשי המרואיינים בזמן הריאיון. מיד אחרי הסרטון ההזוי שגורם לתהליך החיפוש להיראות שחוק ומתיש, מופיע הכיתוב המרגיע: ״מחפשים את השלב הבא בקריירה? שלחו קו"ח ואנחנו נדאג לכל השאר״.

בהחלט שמחנו להיכלל ברשימה, אך לא הופתענו: אצלנו בחברה יצירתיות ומחשבה מחוץ לקופסה הן הדרך להביא את התוצאות הטובות ביותר, והכי חשוב - את האנשים הכי טובים. והנתונים, אגב, מדברים בעד עצמם: הסרטון המקורי נחשף ליותר מ-100 אלף אנשים והגדיל משמעותית את כמות הפניות והמועמדים שהגיעו לחברה.

ורק שיהיה ברור: גם בשנת 2015 נמשיך להפתיע, ליצור ולחדש.

לכתבה בAllJobs

support@sqlink.com ר"ג: 03-6111444, ירושלים: 03-6111480 03-7525777 סניף רמת גן: רחוב מנחם בגין 11, מגדל רוגובין-תדהר סניף ירושלים: עם ועולמו 3, גבעת שאול, קומה 2 תא דואר: 20, מיקוד: 52681