בלוגים

הטכנולוגיה חיה ובועטת, אך לא רק... גם האנשים המובילים אותה- אלה שעומדים בחוד החנית של עולם החדשנות. מידי פעם הם מצוטטים לאחר שהצהירו הצהרה כלשהי, הביעו דעה או שניסו לחזות את העתיד.

כמו ב-6 השנים האחרונות, גם השנה מוציא אתר Stack Overflow סקר המגלה למפתחים מידע שלא בטוח שהם יודעים על עצמם. השנה, מסתבר, בוצע הסקר הנרחב ביותר אי פעם מבחינת כמות נסקרים. ...

קובץ אינו תקין

חברת תבונה תאפיין ותעצב את האתר החדש של המכללה למנהל

יום שלישי 30 דצמבר 2014

לאחר בדיקה מקיפה ומעמיקה שערכו נציגי המכללה למנהל, נבחרה חברת הבת שלנו תבונה לאפיין ולעצב את האתר החדש של המכללה. הפרויקט יחל בימים הקרובים, והוא ינוהל על ידי חטיבת הניו-מדיה של החברה.

עבור מומחי הדיגיטל של חברת תבונה לא מדובר בהיכרות ראשונה עם עולם האקדמיה: חטיבת הניו-מדיה של החברה הקימה בשנתיים האחרונות מספר אתרים מתחום ההשכלה הגבוהה – האתר של המכללה האקדמית נתניה, אתר המועמדים של המרכז האקדמי רופין ועוד.

עלותו של הפרויקט המאתגר מוערכת במאות אלפי שקלים. רותם רוגובסקי, מנהל חטיבת הניו-מדיה בתבונה, בירך על ההחלטה ואמר: "יש לנו שאיפות גבוהות לגבי האתר הזה - הוא הולך לקחת את עולם אתרי האינטרנט של ההשכלה הגבוהה צעד גדול קדימה. מחכה לנו עבודה קשה - אבל בדיוק בשביל זה אנחנו כאן."

המכללה למנהל קיימת זה למעלה מחמישה עשורים – משנת 1962. היא נמצאת בראשון לציון, והיא מהמכללות הפרטיות המובילות בישראל. ניתן למצוא בה מגוון רחב של תחומי לימוד - מנהל עסקים, משפטים, חשבונאות ותקשורת ועוד - ולומדים בה למעלה מ-12 אלף סטודנטים. האתר החדש צפוי לספק שירות הן לסטודנטים, הן לסגל המרצים והן למועמדים, וכל אחד מקהלי היעד יוכל למצוא בו מידע רלוונטי ושימושי בצורה נוחה וידידותית.

support@sqlink.com ר"ג: 03-6111444, ירושלים: 03-6111480 03-7525777 סניף רמת גן: רחוב מנחם בגין 11, מגדל רוגובין-תדהר סניף ירושלים: עם ועולמו 3, גבעת שאול, קומה 2 תא דואר: 20, מיקוד: 52681